Simcas Prefab

Simcas Prefab is ontstaan vanuit Simcas, al meer dan zeventig jaar een gevestigde naam en allround expert in elektrotechnische installaties, DIN-techniek en schakelmateriaal. Simcas Prefab is ontstaan vanuit de sterke behoefte om het hele proces rond elektrotechnische installaties zo efficiënt mogelijk in te richten.

Vanaf de bestekfase betrokken

Is het huisontwerp klaar? Dan kan de complete elektrotechnische installatie al ontworpen en besteld worden, zodat deze al tijdens de bouwvoorbereiding geheel op maat gefabriceerd kan worden.

70 jaar
ervaring

Simcas is al meer dan zeventig jaar een gevestigde naam op de markt van elektrotechnische installaties. Daarom zijn we een vertrouwd gezicht, kennen de markt tot het kleinste detail en zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Technische
kennis

Simcas werkt met een toegewijd team van experts op diverse gebieden. Van puur elektrotechnisch tot lichtdesign en systeemontwerp: binnen ons team hebben we alle xpertise in huis om jouw project te voorzien van een topsysteem.

Persoonlijke
aanpak

Een mooi project afronden en de klant gelukkig maken: wij zijn betrokken bij iedere klus en of het nu de ontwikkelaar of eindgebruiker betreft: pas als de klant gelukkig is, zijn wij het ook. Die persoonlijke betrokkenheid is één van de sterke punten van Simcas.

Eigen fabriek

Voor de prefab-installaties beschikt Simcas Prefab over een eigen fabriek, waar componenten van schakelkasten tot kabelbomen op maat en direct geproduceerd kunnen worden. Ook maakt Simcas gebruik van hoogwaardige componenten van diverse partnerbedrijven, zoals Gewiss, WAGO, ABB en Collingwood Lightning.

Tijdwinst voor ontwikkelaars en installateurs

Voor installateurs is het installeren van een Simcas Prefab-systeem dan ook snel geregeld. Zeker gezien het tekort aan geschoold personeel, levert een eenvoudig te installeren elektrotechnisch systeem veel tijdswinst én efficiëntie op, voor zowel de installateur als projectontwikkelaar.

Een prefab installatie van Simcas Prefab levert doorgaans een tijdswinst op van 60 tot 90 procent op ten opzichte van een traditionele elektrotechnische installatie.