Simcas Prefab design- en demoruimte

Deurne in Noord-Brabant is het hart van Simcas Prefab. Hier worden alle Prefab producten ontworpen, gemaakt en getest. Klanten zijn hier van harte welkom, of je nu op zoek bent naar productinformatie, uitleg over de werking van het Simcas Prefab systeem of advies nodig hebt op installatiegebied. Samen komen we altijd tot een oplossing op maat.

Support

Al onze stekerbare producten zijn voorzien van een QR code, die verwijst naar een instructiefilm over het installatieproces van het betreffende product. Heb je extra ondersteuning nodig? We zijn op diverse wijzen bereikbaar:

Telefoon: +31 85 06 63 627
Telefonische ondersteuning: op werkdagen van 08:00-17:00 zijn we bereikbaar voor support. Ook videobellen is een optie, voor een rechtstreekse ondersteuning op de bouwplaats.

Email: support@simcasprefab.nl
Wij ondersteunen onze klanten met 24/7 email support. Heeft een vraag wat minder haast? Onze supportafdeling is altijd bereikbaar via de mail.

Op de bouwplaats
Wanneer gewenst, kunnen wij ook aanwezig zijn op de bouwplaats om de installatiemedewerkers ‘on the job’ te helpen met het installatieproces.